Основна серија на предавања

Global Bridges Oncology нуди редовни онлајн предавања прилагодени на потребите на здравствените работници во Африка. Нашата библиотека со минати предавања е достапна овде како бесплатен ресурс.

Би сакале вашите повратни информации - ве молиме пополнете го ова кратко анкета!