• Глобални мостови: првата деценија - 2019 извештај за напредокот

  Сеопфатен извештај за првата деценија на Global Bridges, во кој се прикажани лидерски писма, достигнувања на членови на мрежата, награди, проекти за грантови и многу повеќе. Прочитајте го извештајот

 • Пријавете се за билтенот за глобални мостови

  Прочитајте вести и новости од колеги шампиони за третман на зависност од тутун. Зачленете се

 • ресурси

  Разгледајте ги материјалите што ги споделуваат членовите на мрежата Глобални мостови и поднесете свои образовни и професионални ресурси. Пристап и споделување на ресурси

 • Член рефлектори

  Членови на Global Bridges се шампиони за третман на зависност од тутун. Поднесете предлози за колегите кои сакате да ги видите признати за нивната работа. Номинира колега

 • Грантовите на Глобалните мостови ја добија наградата Блумберг Филантропи за глобална контрола на тутунот

  Честитки за тимот на Fundación Interamericana del Corazon México (FIC México)! Дознајте повеќе за нивната улога во зајакнувањето на капацитетот на Мексико за спроведување на поддршката за прекин на пушењето базирана на докази преку стратешка соработка со владини партнери и клучните невладини организации. Прочитај повеќе

Приклучи се на глобалните мостови

Поврзете се со колегите кои третираат зависност од тутун и работат на промена на политиката.

Членството е бесплатно и ви дава пристап до директориумот на нашите членови и на месечниот мрежен билтен.

Приклучи се сега

Ја заборави лозинката?