• Urat Globale: Dekada e Parë - Raporti i 2019 Milestone

  Një raport gjithëpërfshirës mbi "Dekadën e parë të Brideve Globale", që përmban një letër lidershipi, arritje të anëtarëve të rrjetit, shpërblime, projekte për grante dhe më shumë. Lexo Raportin

 • Regjistrohu për Buletinin e Rrjetave të Uratit Global

  Lexoni lajmet dhe përditësimet nga kampionët e tjerë për trajtimin e varësisë së duhanit. Regjistrimi

 • burime

  Eksploro materialet e përbashkëta nga anëtarët e rrjetit Global Bridges dhe dorëzoni burimet tuaja arsimore dhe profesionale. Qasja dhe Shpërndarja e Burimeve

 • Spotlights Anëtar

  Anëtarët e Bridges Global janë kampionë për trajtimin e varësisë nga duhan. Paraqitni sugjerime për kolegët që dëshironi të njihni për punën e tyre. Emëroni një koleg

 • Grantet e Global Bridges fitojnë çmimin Bloomberg Philanthropies për Kontrollin Global të Duhanit

  Urime për ekipin e Fondacionit Interamericana del Corazón México (FIC México)! Mësoni më shumë për rolin e tyre në forcimin e kapacitetit të Meksikës për zbatimin e mbështetjes së ndërprerjes së pirjes së duhanit të bazuar në dëshmi përmes bashkëpunimit strategjik me partnerët qeveritarë dhe organizatat kryesore joqeveritare. Lexo më shumë

Bashkohu me Urat Globale

Lidhu me kolegët që trajtojnë varësinë e duhanit dhe punojnë drejt ndryshimit të politikave.

Anëtarësia është falas dhe ju jep akses në dosjen e anëtarëve tanë dhe në buletinin mujor të rrjetit.

Anëtarësuar Tani

Keni harruar fjalëkalimin tuaj?