Определување на програмата

Онкологија
Глобални мостови онкологија - неочекуван виртуелен напредок

Онкологијата Глобал мостови е предводена од д -р Кенет Мерел и д -р Кебеде Бегна, со Кејти Кемпер и Миранда Ранк како административни партнери. На почетокот на 2020 година, работите се одвиваа како што беше планирано за д -р Мерел, д -р Бегна и тимот за онкологија „Глобални мостови“. Имаа повеќе настани за подигање на свеста за ракот и сесии за обука за онкологија закажани во Гана и Етиопија…

Погледнете повеќе на мапата

Придружете се на заедницата Глобални мостови!

Добијте ажурирања на проекти и можности за финансирање.