• Jembatan Global: Dekade Paling Dawa - Laporan Penting 2019

    Laporan lengkap babagan dasawarsa pisanan Global Bridges nampilake sawijining surat kepemimpinan, prestasi anggota jaringan, penghargaan, proyek-proyek grant lan liyane. Maca Laporan

  • Ndaftar kanggo Global Bridges Network Newsletter

    Maca warta lan update saka fellow champions kanggo perawatan ketergantungan tembakau. langganan

  • Resources

    Jelajahi materi sing dienggo bareng karo anggota jaringan Global Bridges lan ngirim sumber pendidikan lan profesi sampeyan dhewe. Akses & Share Resouces

  • Lampu sorot Anggota

    Anggota Global Bridges minangka juara kanggo perawatan ketergantungan tembakau. Kirim saran kanggo kolega sing pengin dikenali kanggo karya. Nominate Colleague

  • Global Bridges nyedhiyakake pameran Bloomberg Philanthropies Award kanggo Global Tobacco Control

    Sugeng kanggo tim Interaktivitas Interamericana del Corazón México (FIC México)! Sinau luwih lengkap babagan peranane kanggo nguatake kapasitas Meksiko kanggo implementasi dukungan penghentian udud berasaskan bukti liwat kolaborasi strategis karo mitra pemerintah lan organisasi non-pemerintah kunci. Read More

Nggabungake Global Bridges

Sambungake karo kanca-kanca sing ngobati ketergantungan tembakau lan tumindak marang owah-owahan kebijakan.

Keanggotaan gratis lan menehi sampeyan akses menyang direktori anggota lan kanggo buletin jaringan bulanan.

Join Now

Kelalen sandi?

n »¯